Succé, Endast några få platser kvar

Informationsbild SWE

Intresset för handbollen är stort. Det märker vi i anmälningarna till Annliz Cups Elithelg den 27-29:e Augusti.

Vi har för första gången fyllt nästan alla klasser redan till 1:a juni. Några få platser finns lediga som kan läsas om nedan. För första gången har vi också internationellt motstånd i samtliga klasser. Ajax København har dessutom valt att spela med två lag i G19 plus att Brittiska Olympia Handball Club kommer åter i Elitklassen.

Det lutar åt succé för Annliz Cup och nu hoppas vi på att restriktioner med publik släpper så föräldrar och supporters kan komma och titta på handboll i Arena Skövde och Idrottshallen.

Info om varje klass

I G16 finns två klasser. En nivå 1 och en nivå 2. G16 är fylld till bredden med 10 lag och i G16-2 så är sex lag klara. Det innebär att G16-1 spelas med två grupper och avslutas med placeringsmatcher. G16-2 spelas som en rak serie och laget med mest poäng vinner. Ifall två lag till anmäler sig i klassen görs den om till gruppsspel med placeringsmatcher. G16 spelas 2x20 minuter då fem matcher erbjuds samtliga lag.

I G19 är sju lag klara och endast en plats finns ledig för att göra två grupper och placeringsmatcher. Är ni sugna på att spela med ert juniorlag? Ta kontakt med Cupen via Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.!

I Elitklassen är det fullt. 8 lag klara och cupen spelas i två grupper med placeringsmatcher på söndagen. Matchtid: 2x25 minuter (4 matcher per lag)

 

Vi vill välkomna samtliga lag till Skövde i Augusti. Vi ska ge er en fantastisk helg med världens roligaste sport!

/Cupteamet