Spelschema SuperElit

Informationsbild SuperElit Eng

Årets Annliz Cup SuperElit är späckat med bra lag och då vi nu låst antal lag har vi fått göra ett speciellt spelschema för att alla lagen skall få lika många matcher. Spelschemat är publicerat och ni hittar det under Game Schedule i menyn.
Annliz Cup vill vara förknippat med kvalitet och därför lyssnar vi alltid på de lag som kommer till oss för att få till en så bra vistelse som möjligt för dem. Några lag vill inte spela mer än tre matcher och det gör att spelschemat ibland behöver göras lite annorlunda. Så är det den här gången.

Skövde HF - Viborg HK sparkar igång cupen

Då det är sju lag så är det omöjligt att få till ett bra spelschema med gruppsspel då antal matcher per lag är begränsat. Därför kommer en vänskapsmatch mellan Skövde HF och Viborg HK inleda årets Annliz Cup SuperElit på torsdagskvällen. Vi hoppas kunna göra något lite extra av matchen för alla i publiken. Viborg HK är danska silvermedaljörer och ett klasslag av rang. Vi hoppas ni redan nu ser fram emot torsdagen den 12:e Augusti.

Spelschemat direkt till slutspelsmatcher

De första matcherna har redan spelats! Nej, vi har varit tvugna att simulera ett gruppsspel i vårt cupsystem och de matcherna har vi redan nu registrerat med vilket lag som vunnit vilken match. Så på fredagen inleds det med tre stycken kvalmatcher inför Semifinalerna på lördagen. Viborg, som spelat vänskapsmatchen mot Skövde HF på torsdagen är direktkvalificerade till Semifinalen. Övriga lag får spela kvalmatcher för att nå semi eller placeringsmatcher. 

Final 14:00 på söndagen

Söndagen innehåller tre matcher där den sista placeringsmatchern inleder dagen. Därpå spelas match om 3:e pris och sist Finalmatchen. Som vanligt kan det hända att vi måste ändra ordningen på finaldagen då lagen skall hinna med båt eller flyg hem. Vi får se ifall det behöver ske när vi väl är där.

1C421548 43B6 47E2 BAF5 8EDCF394FDF8

Biljetterna är släppta, Vi är taggade och vi hoppas ni alla minns SuperElit 2019 och vill komma tillbaka för att återigen se fin handboll i Skövde!

Köp din biljett här: https://skovdehf.ebiljett.nu

/Anders Wiik, Cupansvarig