Publik, Entré och Kiosk den 27-29:e Augusti

Informationsbild SWE

Regelverket i dessa Covid-tider gällande publik är 300 personer på anvisade platser.


I Annliz cup är det tillåtet att släppa in 300 personer i Arena Skövde och lika många i Skövde Idrottshall då den är helt avskiljd från övrig del av cupen. Det kommer finnas anvisade platser för alla besökare att sitta på och det är viktigt att dessa platser används. Stående publik är ej tillåten.

De olika hallarnas publikkapacitet och entré

Arenan
Då läktarna i Hall A och B inte är utdragna finns det tyvärr inte 300 platser tillgängliga i Arena A och B. Arena A har 101 platser och Arena B har lika många. Av dessa sittplatser måste distanserin finnas vilket gör att det blir få platser att sitta på. Vi rekomenderar därför föräldrar till barn i F16-klassen att stanna hemma och se matcherna på webben istället.

I Hall C, som är helt avskild får fler personer plats och här kommer det finnas plats för föräldrar och publik.

I Arenan är det fri entré men ett biljettsystem kommer användas för att kunna räkna hur många som har gått in i Arenan. Det är först till kvarn på de tillgängliga platserna och om entrévärden säger att det är fullt så är det fullt. Vi ber alla föräldrar att först och främst se sitt eget barns match och ge andra föräldrar tillträde till hallen när deras barn spelar. 

Idrottshallen
I idrottshallen, Plan D, finns också utrymmer för publik men med taket 300 personer.
I idrottshallen spelas elitklassen och där kommer en avgift om 40 kr per dag eller 100 kr för hela helgen tas ut. biljetter köps i förväg på https://skovdehf.ebiljett.nu

Kiosk

Vid besök till kiosken sker under covid-19-strikta förhållanden där varje besökare håller avstånd och undviker köbildning. I Arena Skövde gäller endast Swishbetalning. I Idrottshallen finns kortbetalning som möjlighet.


/Cupcentrat